Home |
Diskjockeys | Dansworkshops |
De ruimte | Foto's | Links |
Nieuwsbrief | Routebeschrijving

Swingparty Alkmaar

Diskjockeys

De vaste diskjockeys van de Swingparty Alkmaar zijn:

DJ Karen en DJ AirJezz

DJ Tino en DJ Aloes

===============================================================
DJ Karen:

Music never lets you down
Puts a smile on your face
Anytime, anyplace
Dancing helps relieve the pain
Soothes your mind, makes you happy again
Listen to those dancing feet
Close your eyes and let go
But it don't mean a thing
If it ain't got that swing

Als ik dit hoor (Everybody Dance van Chic) en ook als ik dit lees, voel ik muziek en voel ik vrolijkheid. In jaren 80 en 90 ben ik bij meerdere radiostations werkzaam geweest als radio dj en als presentator, waardoor ik mij veel met muziek bezighield. In die tijd ook bij meerdere feesten achter de draaitafels gestaan, altijd met veel plezier. En nu dus weer terug op die plek. Muziek kan je bewegen en aanzetten tot bewegen, een dansvloer met dansende enthousiaste mensen is heerlijk om te zien en ook fijn om in op te gaan.

===============================================================
DJ AirJezz

Sinds kort draait Ron
als DJ bij Happy DanceAlkmaar. Ik vind het contact met publiek belangrijk en voor mij is heteen zoektocht binnen de muziek om te ontdekken wat aanslaat bij publiek. Jullie feedback is belangrijk en ik vind het een uitdaging om muziek te zoeken en te ontdekken die zowel bij mij zelf als bij mijn publiek past. Lekker swingende dansmuziek. Ritmisch, dynamisch en energiek.

DANSEN,ONTMOETEN EN ENERGIE

Tino

Tino's website 

TinoDe dansvloer als speeltuin

Tino draait al sinds hetprille begin bij Swingparty-Alkmaar. Hoe langer ik dit werk doe, hoe meer ik zie hoeveel verschillende factoren de energie op een avond bepalen. Het is iedere keer weer een uitdaging om me af te stemmen op het energieveld van die avond. Er is geen vast recept voor een goede avond. Ik kan van te voren niet bedenken welke mix van muziek de dansers meeneemt naar een staat van zijn waar de danser niet meer danst maar gedanst wordt. Het is heerlijk om te zien als mensen zich vrij voelen om precies zo te dansen als ze zich voelen. Als die vrijheid en openheid er is, gebeurt er iets in de zaal en met mij. De dansvloer wordt een speeltuin en ik speel lekker mee.

Kijk op http://www.leveninopenheid.nl voor meer informatie.

===============================================================


DJ Aloes

DJ Aloes draaide in januari 2017.

DJ AloesSinds 2006 ben ik actief op het dj-pad. Vanuit het dansles geven en mijn passie voor muziek is het als vanzelf ontstaan. Iemand vroeg: "wil je de muziek doen op mijn feestje?" ... En zo is het begonnen. Mijn eigen danspad beweegt zich langs de 5 Ritmes van diverse teachers, Dansexpressie, geïntegreerde dans van mensen met en zonder beperkingen, Movement medicine van Ya'Acov en Susannah Darling Khan, en zo verder...
Bij World Dance Utrecht ben ik een van de dj's in het team en ik ben regelmatig gast-dj bij Eindhovendanst!

Welke muziek draait dj Aloes?

De muzieksoort die ik draai is: "Vrolijk met pit; diepgang is essentieel". Avontuurlijke muziek die van de hele planeet afkomstig kan zijn. Ik houd o.a. van aanwezige percussie, afwisseling van stevige en zachtere sfeer, instrumentaal en melodieus. Mijn voorkeur gaat uit naar de wat minder bekende (maar niet minder dansbare!) muziek of meer bekende muziek met een tijdloze spirit.
Ik stem zoveel mogelijk af in het moment, met de dansers en de energie.
Mijn intentie is een open ruimte te creëren waarin je jouw dans kunt dansen, kunt ontmoeten als je wil en het grote geheel kunt ervaren, waarin jij je overgeeft aan de dans en de muziek.

Tot ziens op de dansvloer!

Voor de agenda van DJ Aloes, meer info en unieke feesten op jouw muzikale maat, zie: www.dansjedans.nl

 


laatste wijziging: 03 augustus 2017